tiistai 3. heinäkuuta 2012

Nykyinen lauantaimakkara, tuleva päivänkakkara!

Aiemmin avauduin tilanteestani, jossa kadonnutta bikini-vartaloa (tai jos nyt edes nuo viime kesäiset farkut saisi taas mahtumaan jalkaan) on taas lähdetty metsästämään..

Alku oli siis hieman takkuinen, ja sokerit vaan kerta toisensa jälkeen löysivät tiensä napaani. Kunnes saatuani kamalan sokeri-krapulan, päätin että nyt tämä saa loppua! Se on vain sokeria. Pystyn olemaan ilmankin! (ja vitutus 'ei oo mitään päälle pantavaa' kasvoi sietämättömäksi).

Viime postauksen jälkeen ajattelin että voisin pistää tänne liikuntapäiväkirjan teidän ystävien viihdykkeeksi. ;)
Sitten ajattelin että se on ihan typerää, tyyliin 'ketä kiinnostaa'.
No sitten ajattelin 'et ihan sama!' Tämä voi nimittäin auttaa motivoitumaan kerta toisensa jälkeen ja ainahan te toverit voitte skrollailla sellasten juttujen ohi. ;)

Eilen vielä eksyttyäni iltalehden sivuilta "laihdutusblogiin", oivalsin tämän ehkä toimivan minullakin?
Tosin tässä kyseisessä blogissa oli kuvat sutjakasta bloggarista bikineissä joka kuukausi ja tarkat mitat. Tähän ei valitettavasti omakaan huumorini riitä (ouh dear, ajatelkaa mut nyt bikineissä täällä vähän väliä.. huh..), joten tehdään tämä tyylilläni. Välillä siis jotain kirjoituksia siitä kuinka läski palaa, tai palaako?

Luulen että tämä auttaa minua pysymään paremmin kaidalla tiellä. Ja treeneistä jää mulle hyvät muistiinpanot. (Tähän mennessä olen pistänyt treenit muistiin joko puhelimeen tai tuhertanut sen tuhannelle eri paperilapulle, jotka sitten hukkuvat johonkin harvasepäivä.


Ja koska lähdemme reissuun ihan pian (automaattinen treeni-katko), mainittakoon tämän päivän treeni:
Tunnin spinning ja 30min keskivartalotreeniä salilla!
Smack!kuva parin päivän takaiselta aamulenkiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!