tiistai 9. lokakuuta 2012

koti kuvina


Sisustus on intohimoni. Sisustuskaupoissa aika rientää huomaamatta ja Ikeassa käydessä lihapullat ehtii joskus syömään kahdesti. Mikä ihanampaa kuin istahtaa sohvalle hyvän sisustuslehden pariin (ja mikä super parasta: joku on lähettänyt tuoreen sisustuslehden luettavaksi). Tai tuijotella toinen toistaan ihanampia sisustuksia internetin ihmeellisestä maailmasta.

Tapaan myös kuvata kotiamme. Joskus on mukava palata vanhojen kotiemme kuvien pariin ja huomata muutokset sisustuksessa. 
Olen kauan jo miettinyt "leikekirjan" tekemistä sisustusideoiden ja arkkitehtuurin suhteen. Keräisin talteen koneelle ideoita ja kuvia asioista mistä pidän. Sitten joskus omaa kotia rakentaessa tai remontoidessa kaivaisin parhaat palat leikekirjasta esiin. Onko kukaan tehnyt vastaavaa?
Toimiiko käytännössä? Muistaako näitä kuvia sitten kaivella esiin?

Tässä kuvia nykyisestä kodistamme.Ulkomailla asuessa olen ruvennut pitämään entistä enemmän kotimaisesta desingistä. Tai ylipäätänsä skandinaavisesta, pohjoismaisesta desingistä.
Jokaiselta Suomen reissulta tarttuu mukaan jotain arabiaa ja marimekkoa. Tällä hetkellä haaveilen muutaman klassikon lisäksi tietynlaisista retroista tavaroista. Sellaisista mitkä sopivat yhteen modernin kanssa. 

Vaikka tyylini ja makuni on aika pelkistetty ja moderni, ihailen myös omaperäisiä sisustuksia. Varsinkin omaperäiset ideat ja toteutukset voivat olla joskus häikäisevän upeita.

-Idea-rikasta sisustusviikkoa!-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!