sunnuntai 28. lokakuuta 2012

lastenhuoneita osa 2

Tässä hieman parempi laatuisia kuvia lastenhuoneista. Talossamme on yksi leikkihuone ja molemmilla lapsilla omat makuuhuoneet. Leikkihuone on sisustettu hyvin neutraalisti ja makuuhuoneista tehty enemmän kunkin lapsen näköinen.

Kaikki talomme seinät ovat valkoiset.
Asumme tässä "mansonissa" vuokralla, joten huoneiden maalaamiset sai unohtaa. kaikki seinien pinnat ovat myös ns. "rapattua" pintaa, joten seiniä ei voi kuvioida myöskään sisustustarroilla.
Meille nämä valkoiset seinät eivät onneksi ole ongelma, koska suosimme valkoista sisustuksessa muutenkin. Joskus sitten seuraavaan asuntoon on kiva taas laittaa vähän väriä seinään, kun nyt nautimme valkoisesta selkeydestä.
Väriä (kylllä se mustakin on väri) lastenhuoneisiin on tuotu kalusteilla, sisustustekstiileillä ja tauluilla. Lelut tuovat myös paljon väriä joten kovin valkoista ei lastenhuoneissa todellisuudessa ole.

Tuota kuvassa näkyvää taulukollaasia on tarkoitus kasvattaa sitä mukaa kuin silmää miellyttäviä tauluja eteen tulee. Olenkin etsinyt jonkin aikaa mm. hieman retrohtavaa (mikä sana?) sirkus aiheista julistetta, mutta sellaista en ole vielä onnistunut löytämään. (Hyvät vinkit on aina paikallaan!)
Taulukehykset saavat olla makuuni hyvin pelkistettyjä, ja niitä toinkin viime suomen reissulla Ikeasta enemmän kuin tarpeeseen. Hinta ei päätä niissä huimaa ja laatuun olen ollut tyytyväinen (pleksi kyllä naarmuttuu helposti). Toki eihän tälläiset kehykset sovi jokaiselle taideteokselle, mutta tälläiseen rentoon kollaasiin ne ovat omiaan. Lisäksi ne toimivat hyvin lastenhuoneissa pleksin ansiosta. Mikäli vahinkoja sattuu, ei tarvitse pelätä lasinsirujen puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!