tiistai 5. helmikuuta 2013

kuulumisia ja muutoksia


Otin vinkistä kamun ja lisäsin blogin oikeaan reunaan lukijat gagletin. Nyt siis seuraaminen onnistuu helpommin, yhden klikkauksen taktiikalla. Ei ole todistetusti vaikeaa, onnistuin nimittäin lisäämään itsenikin lukijaksi. Tosin nyt en tiedä miten pääsen pois? Kivahan se on tietysti tietää mitä milloinkin itselle kuuluu.

Lisäksi sweet little peppers löytyy nyt myös facebookista.
Yritän linkittää sinne parhaani mukaan uudet päivitykset. Ja todennäköisesti sinne tulee silloin tällöin jotain lyhykäisiä päivän h-ajatuksia, sneak peekkejä.
Pääpaino kuulumisiin on kuitenkin täällä blogin puolella.

Tekstien kirjasin muuttuu päivityksestä toiseen, ja syy siihen löytyy siitä, että päivitän kulloinkin eri laitteilla. Tablella ja puhelimella sitä ei pysty muuttamaan. Läppärillä en taas osaa päättää suosikkiani.

Tämä nykyaikaan siirtyminen ei nyt tarkoita sitä että täältä löytyisi päivittäin jotain tajunnan räjäyttäviä juttuja, vaan vanhalla päiväkirja tyylillä mennään. Toivon mukaan seuraaminen kuitenkin onnistuu nyt helpommin? Mulle nimittäin tärkeää on se, että te olette siellä! Tai täällä.Ensimmäinen kuva ylhäällä on kotimme yläkerrasta. Tykkään tästä ratkaisusta missä puuparrut on näkyvillä katossa.

Pojan huoneen pikku-ikkuna huuti sitä jotain. Verho sai päällensä uuden kuvioinnin kangasvärillä oman käden kautta.
Kirjat on nostettu tyrkylle yöpöydälle käden ulottuville. Tulee luettua liian vähän.

Tälläistä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!