maanantai 11. helmikuuta 2013

ripaus gurmeetaSunnuntaina suuntasimme aamupäivällä torille vihannesten ostoon.
Vihannekset on torilta ostettuina paljon edullisempia ja kaupan päälle saa mukavan tunnelman. Olimme ekaa kertaa asialla ja jatkossa pyrin hankkimaan vihannekset torilta, ehdottomasti. Kotiutimme torilta myös upean liljan tuomaan väriä ruokailutilaan. Hinta oli uskomaton, noin 50 centtiä! Leikkokukkia ei ole koskaan liikaa!

Lauantaina otimme varaslähdön laskiaiseen ja tarjosimme paikalliselle kaverille suomalais vaikutteisen päivällisen. Uuni lohta, keitettyjä perunoita ja sipulimaitoa. Meidän suvussa perinteinen kesä gurmee. Jälkiruuaksi loihdin laskiaispullat. Mä en ole mikään pulla-bro, mutta täällä leivotut pullat ei vaan yksinkertaisesti maistu samalta. Pullista tuli oikeastaan sämpylöitä. Runsas hillo ja yli pursuva kermavaahto kyllä pelasti tilanteen ja vauhditti pullan alasluisua mukavasti.

Kävimme vielä päivän päätteksi eväsretkellä ihaillen upeaa auringon laskua. Meillä on aivan kodin tuntumassa, kävely etäisyyden päässä grillaus alue mistä on näkymät kaupungin ylle. Yksi suosikki paikoistamme, jossa pitäisi vierailla useammin.
Tämä paikka sopii grillailun lisäksi hyvin lenkkeilyyn ja sykkeen kohottajaksi. Vuorenreunaa pitkin kulkee kivitie jota lenkkeillessä syke nousee jo pelkästään maiseman ihailusta.
Kaupunki on todella kaunis etenkin pimeällä tuhansien valojen loistaessa.
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!