torstai 21. helmikuuta 2013

Siellä on kirppuja, luteita, täitä, seassa lapsia pellavapäitäTäällä harjoitellaan tulevaa teatteri esitystä. Pojan ensimmäistä. Äitiä jänskättää. Pysynköhän pöksyissäni?

Ajeltiin viime viikonloppuna pakon sanelemana uusia reittejä pitkin, ja voi taivas miten ihania kujia löytyikään. Ihanaa vanhaa arkkitehtuuria ja kauniita yksityiskohtia. Mikä tunnelma!
Toivotaan että paikka löytyy vielä uudestaan jotta pääsen muutaman kuvan sieltä ikuistamaan.

Yhtenä iltana selailimme miehen kanssa valokuvia yhteen projektiin nukkuma-ajan jo viuhahtaessa ohi. Voi sitä naurun määrä mitä vanhat videot ja kuvat saivat aikaan! Suosittelen lämpimästi valokuvien lisäksi nauhoittamaan pätkiä. Ihan arjenkin keskeltä. Parhaat naurut irtosi lasten toilailuista vanhempien johtaessa sirkus menoa mallikkaasti. Voi pojjaat!


Koulusta tuli täi varoitus. So far so good. Tosin mulla on kutissut päänahka hullun lailla siitä saakka kun tiedotteen käteeni sain. Pointsit mulle siitä että A4:n selkeni ensimmäistä kertaa ilman kääntäjän apua! Toiset mokomat siitä, että ihan ite kävin varaamassa tänään auton ajovalon vaihtoa varten huollon. Ilman kääntäjää.
Koska nyt tarvitaan lähinnä ennaltaehkäisyä täiden osalta, niin pesimme koko perheen hiukset lime-vedellä. Pesun päätteeksi sivelimme päähän vielä vettä johon oli sekoitettu teepuuöljyä. Ehkä vähän hippiä, mut ensisijaisesti tällä mennään.
Aiempaa kokemusta ei täistä tahi sen hoidosta ole, joten toivotaan että ohittaa meidät tällä(kin) erää.

Täitöntä viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. meillä trion peekoossa tarjolla täitä, vesirokkoa ja noroa. great!
  vaan kihomadot puuttuu..

  perjantairutistus ihanat!! <3

  -jenni

  VastaaPoista
 2. Kolme kovaa!
  Toivottavasti skippaa teidät.

  Samoin sinne, isoo haliii!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!