tiistai 29. tammikuuta 2013

uutta mattoa







Täällä pohditaan kuumeisesti mattoja. Olohuoneeseen ja toista lasten huoneeseen.
Näistä vaihtoehdoista lastenhuoneeseen sommittelin mielessäni Ikea Stockholmin tai Woodnotesin avenue mattoa. Avenue on todella hintava, joten kiikarissa olisi saman tyylinen mutta edullisempi versio.

Annon, Ikean ja Linia Desingin matoissa ulkonäön lisäksi miellyttää hinta. Allergikkona en kovin montaa vuotta halua samaa mattoa pitää, joten en siihen myöskään ole valmis kovin suuria summia sijoittamaan. 
Casa blancossa oli myös ihastuttu Annon mattoon, ja odotankin nyt kuumeisesti matosta raporttia.
Valkoisessa harmajassa puolestaan upea olohuone on viimeistelty Linie Desingin tyylikkäällä matolla. Sieltä löysinkin tieni länna möblerin sivuille josta löytyy paljon hyviä matto vaihtoehtoja.
Meillä kun ei ole tuota kotisovitus vaihtoehtoa, niin tälläisistä kuvista ja kokemuksista luonnon tilaan tuupatuista matoista on suuri apu. Kiitos tytöt!


Vieläkö villamatoista irtoaa sellaista pientä kissan karvan näköistä höyhtyvää? Viimeisin villamatto mikä meillä oli, sai lähtöpassit juuri tuon irtoavan "höyhtyvän" takia. Onko tämä ominaisuus villamatoilla siinä missä karvan lähtö koiralla vai sattuiko meillä olemaan joku maanantaikappale?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!