tiistai 4. joulukuuta 2012

lasten joululahja ideat


Mitä teiltä löytyy tänä vuonna pukinkontista? Kaipaatko ideoita? 
Kannatan mieluiten kestäviä, ajattomia leluja lahjahankinnoissa. Turhaa tilbehööriä, pilipalia mikä on rikki muutamassa viikossa kartan mahdollisuuksien mukaan. Toki vuosien aikana niitä hutejakin on tullut.

Täällä on tapana antaa paljon ns muovikrääsää lahjaksi esim lasten syntymäpäivillä. Olen kyllä huomannut että ainakin meidän lapset näistä usein tykkäävätkin (wtf?), mutta minua ajatus ei lämmitä. Toki tämä on monelle varmasti raha kysymys ja täällä tälläistä tavaraa on myös paljon ja helposti (kaikkien) saatavilla.

Mielestäni lelu tai peli on silloin hyvä kun sillä jaksetaan useasti leikkiä, se kestää myös sisaruksille sekä vielä kierrätettäväksi eteenpäin.
Tällä hetkellä tyttäreni leikkii minun vanhoilla my little ponyi:lla jotka ovat moitteettomassa kunnossa, eli ei pahemmin reilu parikymppisiltä poneilta!

Legot ovat aina varmoja lahjoja. Ajattomia, kestäviä sekä kehittäviä. Meillä legoja kerätään isän toimesta ahkerasti ja näitä annan myös itse mielelläni lahjaksi.

Brio on toinen mielestäni hyvä merkki lahjaksi tai omaan käyttöön. Jotenkin nostalginen. Ja sulautuu sisustukseen. Meiltä löytyy brio:a puulelujen muodossa, mutta lapsemme eivät ole niistä koskaan olleet erityisen kiinnostuneita. Kumpikaan. Junarata on näistä ollut suosituin.

Tällä hetkellä viisveen suosiossa on (elektronisten pelien) lisäksi NERF-aseet. Poika valitsi itse tälläisen syntymäpäivälahjaksi ja tällä on kyllä koko perhe leikkinyt. Nyt meillä on näitä jo muutama kokoelmassa joten kaksin taistelut tai kilpailut onnistuvat mainiosti. Vaikuttavat muuten todella laadukkailta kapistuksilta ja mainoksissahan näillä leikkii parikymppiset jäbät, joten ennustettavissa olisi näiden suhteen nähtävästi pitkää leikki-ikää?
Näitä olemme vieneet myös kolmelle viimeiselle syntymäpäiväsankarille tyhjennettyäni ale laarin paikallisessa tavaratalossa. Hintaa näille jäi joku huikea 7 euroa per masiina. Ei paha. Tykkäsin.

Täällä muuten tälläisten reilun metrin mittaisten pojan kloppien suosiossa on tällä hetkellä kaikki taistelu-ukkelit. Avengers hahmot, Max Steelit sun muut lihaksikkaat köntykset. Onko suomessa sama juttu?
Tytöillä Hello Kitty vie kirkkaan voiton ainakin 2-4 vuotiaiden sarjassa.näitä löytyy meidän paketeista. sshh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!