lauantai 8. joulukuuta 2012

Puistopäivä ja buffettia


Oltiin viime lauantaina viettämässä kaverin lapsen syntymäpäiviä paikallisessa hydeparkissa/central parkissa. Tämä puisto on aivan mieletön lahja kaupunkilaisille ja suosittu ajanvietto paikka. Puisto on suurempi kuin kumpikaan edellä mainituista (pinta-ala) ja siellä voi harrastaa melkein mitä vain. Puitteet löytyy niin jalkapalloiluun, pesäpalloon, lenkkeilyyn, maastopyöräilyyn, temppupyöräilyyn kuin motocrossiin. Mönkijöille ja motocross pyörille sekä motocross-moottoripyörille on omat ratansa. Radio-ohjattaville autoille ja lentokoneille omansa. 
Puistossa on eläin-tila, missä tapaa eläimiä lampaista riikinkukkoihin. Tosi kiva etenkin lapsille!

Puistosta löytyy lisäksi vesipuisto, useita leikkikenttä alueita pomppulinnoineen ja kiipeilytelineineen. Kuten myös kaukalo jääkiekkoiluun, oleskelu-alueita, grillauspaikkoja, koripallokenttiä, tanssi-studio ym. Eli paljon kaikenlaista. 

Puisto on kaikille ilmainen. Sieltä löytyy kioski tyylisiä myyntikojuja joista voi ostaa evästä. Alueelle saa viedä myös vapaasti omia eväitä ja moni perhe tai kaveriporukka tuleekin puistoon oleskelemaan ja grillailemaan koko päiväksi. Ollaan ehditty viettää siellä jo useat syntymäpäivätkin. Tämä on myös paikka minne viemme ehdottomasti aina ulkomaan vieraamme.




Syntymäpäivien jälkeen olimme sopineet päivällis treffit muutamien ystävien kanssa. Ystävät olivat valineet paikaksi paikallisen perhe ravintolan. Söimme ja joimme mexicolaisesta buffetista navat piukeaksi. Päivällinen kesti kolmisen tuntia ja lasku kuudelta aikuiselta ja neljältä lapselta oli noin kuusikymmentä euroa! Ruoka oli hyvää ja sitä tilattiin useasti. Olut oli vaatimattomasti litran tuoppi ja kuulema yksi syy paikan valintaan. 

Ihmiset tulivat selvästi viettämään aikaa ja seurustelemaan ravintolaan. Taustalla soi mexicolainen musiikki ja nauru peitti puheen sorinan. Omistajan lapsi puikkelehti iloisesti tarjoilijoiden ja asiakkaiden välissä. Todella rento ja pidetty paikka. Mennään ehdottomasti toistekin. Ruoka oli hyvää ja todella edullista. Ja niin Mexicolaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!