perjantai 14. joulukuuta 2012

Millainen on sinun joulusi? (sis. haasteen)


Millainen on sinun joulusi?

Kuva: Jony Karlsson
aukea.net

Blogin kaunis pieni elämän Anne lähti yhdessä Seinäjoen HOPE-yhdistyksen kanssa tekemään joululahjakeräystä alueen lapsiperheiden lapsille. Lahjoittajana voi toimia kuka tahansa ja tänä vuonna yhdistys keräsi uusia tavaroita lapsille joululahjoiksi.
Koin välittömästi, että tämä olisi mun juttu! Joten lähdin mukaan lahjoittamaan. Nyt kaikki paketit on toimitettu HOPElle josta ne sitten toimitetaan eteenpäin lapsiperheille. Lahjoittajia oli mukana todella paljon. Kiitos!

Jos haluat joskus auttaa vähävaraisempia tai koet anopin lahjan hankinnan ylivoimaiseksi, on siihen olemassa ratkaisu. Netistä löytyy mm. http://www.toisenlainenlahja.fi sekä https://toivekauppa.pelastakaalapset.fi/ mistä löytyy taatusti lahjaideoita. Edullisin lahja jo 5 eurolla, joten pienelläkin panostuksella voit olla mukana. Lisäksi monet kunnat ja kaupungit järjestävät keräyksiä. Joulupuukeräyksiä järjestetään myös useimmissa kaupungeissa. Monella yhdistyksellä on myynnissä joulukortteja joilla voit myös olla tukemassa apua tarvitsevia.
Auttaa voi monella tapaa. Avuntarpeessa olevia on monia. Niin kotimaassa kuin kauempanakin. Mikä voisi olla sinun juttusi?

Olethan mukana? Auttamassa. Luomassa jollekin hieman parempaa joulua. Tulevaisuutta. Elämää.

Minä ostin juuri kuusi kanaa. netistä, muutaman klikkauksen taktiikalla. Allerkikkona laitoin ne eteenpäin niitä enemmän tarvitseville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!